NICI | de juiste koffieautomaat voor uw bedrijf
U wilt de juiste koffieautomaat in uw bedrijf hebben staan. U stelt hoge eisen aan verschillende aspecten als snelheid, smaak en bedieningsgemak. Bij Nici koffie stellen we u de juiste vragen om te komen tot de keuze van uw ideale koffieautomaat.
koffieautomaat
432
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-432,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Voor ieder wat wils en advies op maat

Om aan u een juiste automaat te adviseren, zijn er verschillende aspecten van belang. Aan de hand van een aantal vragen, kunnen wij u adviseren welke automaat voor uw bedrijf het meest geschikt is. Wij zijn dealer van verschillende merken, waarmee wij u altijd een passende machine kunnen adviseren. Vooraf al huiswerk gedaan naar een bepaalde machine of model en staat deze niet in het overzicht? Geen probleem! Neem contact met ons op over de mogelijkheden. Ook voor frisdrank, snackautomaten een waterkoelers.

Wij verdelen onze machines onder in 3 categorieën

Bonen

Bonen

Ieder kopje wordt vers gemalen. Dit in combinatie met onze traditioneel gebrande koffiebonen resulteert  dit in het ultieme kopje koffie.

Bekijk alle bonen automaten

Instant

Instant

Wanneer snelheid de doorslag moet geven is een instantautomaat  de beste keuze voor een goede kop koffie.

Bekijk alle instant automaten

Fresh Brew

Fresh Brew

Verse koffie zet u snel en gemakkelijk met een freshbrew-automaat. Als u vers gefilterde koffie wil met uitgebreide keuzemogelijkheden, dan kiest u voor freshbrew.

Bekijk alle freshbrew automaten