NICI | een familiebedrijf met smaak voor koffie
Ons familiebedrijf 'Nici koffie en automaten' houdt vast aan haar eigen normen en waarden. Hiermee zijn we al meer dan dan 40 jaar succesvol, in een markt die erg grillig is. We bedienen zowel de nationale markt, als een deel van Duitsland en België, van een smaakvol kopje koffie
familiebedrijf, koffie
183
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-183,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Waar we goed in zijn

Wij zijn actief in de koffie- en automatenbranche, beschikken over een enthousiast en gemotiveerd team. Uitdagingen gaan wij niet uit de weg en daarbij zijn we concurrerend. Het bedrijf is gevestigd in Mill en bedient van daar uit zowel de  nationale markt als  een deel van Duitsland en België. Het familiebedrijf houdt vast aan haar eigen normen en waarden waarmee het al meer dan dan 40 jaar succesvol is in een markt  die erg grillig is.

Over Nici Koffie & Automaten

Wij zijn actief in de koffie- en automatenbranche, beschikken over een enthousiast en gemotiveerd team. Uitdagingen gaan wij niet uit de weg en daarbij zijn we concurrerend. Het bedrijf is gevestigd in Mill en bedient van daar uit zowel de  nationale markt als  een deel van Duitsland. Het familiebedrijf houdt vast aan haar eigen normen en waarden waarmee het al meer dan dan 40 jaar succesvol is in een markt  die erg grillig is.

Wij zijn actief op vele terreinen in de koffie- en automatenmarkt. Hierbij trachten wij ons voortdurend te onderscheiden, door goed naar onze klanten te luisteren en hun behoeften te vertalen naar oplossingen. Door een mix van de juiste vragen, onze kennis en kunde, zijn wij in staat om goed te adviseren en daarbij naast standaard ook maatwerk te leveren.

Bij Nici realiseren we ons goed dat we binding hebben met onze klanten. Wij bieden onze kennis aan, zodat u de economisch juiste keuze maakt. Daarnaast bieden wij een 24 uurs service, 7 dagen per week! Storingen worden door ons gemiddeld binnen 2 uur verholpen.

In overleg met u kan  ook service worden verleend op automaten die reeds binnen uw  bedrijf aanwezig zijn.

U bent ten allen tijde van harte welkom in onze showroom in Mill. Hier krijgt u een indruk van de diversiteit aan automaten maar ook hoe onze onderneming is georganiseerd. Natuurlijk bieden wij u bij uw bezoek een  smaakvol kopje koffie aan.

Lange levensduur

Onze machines gaan bij juist onderhoud, 10-15 jaar mee!

Thuis bezorgd

Alle bestellingen worden franco aan huis geleverd door eigen vervoer.

Kopen of leasen

Kopen is het voordeligst, leasen is een mooi alternatief.

Familiebedrijf

Nici is een familiebedrijf, hierdoor is het contact heel direct

Inventarisatie

Wij kunnen vrijblijvend uw huidige machines inventariseren

Onderhoud

Wij voeren inventief en en preventief onderhoud uit voor een lange levensduur

Duurzaam / Earth

In samenwerking met onze koffiebrander bieden wij naast een scala van basisproducten, ook een unieke espressomelange genaamd Earth Coffee aan. Earth Coffee is een biologische espressomelange van 100% arabica bonen. Met Earth Coffee willen wij het belang van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen onderstrepen. Met het drinken van Earth Coffee worden de waterprojecten in de koffie producerende landen, financieel ondersteund.

Nici Koffie en Automaten is tevens aangesloten bij MVO Nederland.

Onze Partners