NICI | service en onderhoud 24 / 7
U verwacht van uw koffieautomaat elke dag een perfect kopje koffie. Wanneer u bij ons een automaat koopt, verlenen wij bij afname van ons productenpakket gratis service op uw automaat. Uw koffiemachine wordt 1 keer per jaar inspectief en preventief onderhouden.
service, onderhoud, koffieautomaat, koffie
455
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-455,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

SERVICE

Wij realiseren ons goed dat we binding hebben met onze klanten. Daarom verlenen wij onze service de klok rond, 7 dagen in de week.

Persoonlijk advies op maat

Bij Nici Koffie en Automaten zetten we ons volledig in voor onze klanten. De juiste koffie en toebehoren (disposables en ingrediënten) regelen wij voor uw bedrijf. Bij het uitkiezen  van de machine en de daarbij behorende producten, houden wij de wensen en behoeften van uw organisatie in acht.

Nici Koffie en Automaten biedt  u persoonlijke service en maatwerk. We zoeken altijd naar de meest passende oplossing voor uw bedrijf. Probleempje met de automaat. Onze technische dienst is gemiddeld binnen 2 uur aanwezig om u van dienst te zijn. Wij staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor U klaar, dus ook ’s avonds en in de weekenden staan wij voor u klaar.

Op deze website is een greep uit ons assortiment te bekijken. Echter de mogelijkheden zijn oneindig. Voor specifieke wensen binnen uw onderneming of een persoonlijk adviesgesprek neemt u contact met ons op!

 

Technische service en onderhoud

Elke koffievoorziening heeft specifiek onderhoud nodig, waarbij Nici Koffie en Automaten u kan ontzorgen.

Wanneer u bij ons een automaat koopt, verlenen wij bij afname van ons productenpakket gratis service op onze automaten. Bij eventuele storingen zijn voorrijdkosten en arbeidsloon voor onze rekening. , (de eventueel de te vervangen onderdelen zijn wel uitgesloten). Uiteraard houden wij daarbij de garantiebepalingen in acht. Storingen veroorzaakt door kalkaanslag vallen niet binnen de garantie. Indien u echter een door ons een waterfilter heeft laten plaatsen, dan vallen deze storingen binnen de garantie. Vraag naar de kosten en de voorwaarden!

Bij storingen  verlenen wij onze service ook in de avonduren en in de weekenden. Ons werkgebied is afgebakend, zodat wij een snelle service kunnen waarborgen

Uw koffiemachine wordt 1 keer per jaar inspectief en preventief onderhouden. De onderstaande werkzaamheden worden hierbij standaard uitgevoerd:

– De boiler en  in- en uitlaatventielen worden ontkalkt;
– De ventilator wordt gereinigd;
– Het zetgedeelte wordt geheel gereinigd;
– Afstelling van watertemperatuur, waterdosering en ingrediënten;
– De machine wordt in uw bijzijn opgestart en getest op werkin en smaak.

Wanneer u al een servicecontract heeft lopen, dan kunnen wij dit na overleg met u overnemen.

Wij zijn technisch specialist van diverse merken automaten.

Telefoon

Bestelling per telefoon op nummer 0485 - 453828. Wij zijn op dit nummer 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt dan direct Uw bestelling doorgeven.

Fax

U kunt de hard-copy van de door ons gestuurde bestellijst invullen en deze aan ons doorfaxen naar nummer 0485 - 44 27 85. Het faxnummer en overige bedrijfsgegevens staan bovenaan dit formulier, zodat U nooit hoeft te zoeken.

Email

U kunt de digitale bestellijst invullen en deze doormailen naar: order@nicikoffie.nl.