NICI | Sterke Koffie, samen strijden tegen Corona!
Een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van warme dranken voorzieningen . Door goed in te spelen op de wensen en behoeften van de klant, dit in combinatie met onze kennis en service op maat, resulteert dit in een zorgeloze koffievoorziening. Overal waar koffie gedronken wordt, kunnen wij u van dienst zijn.
964
post-template-default,single,single-post,postid-964,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Sterke Koffie, samen strijden tegen Corona!

06 mei Sterke Koffie, samen strijden tegen Corona!

Gezondheid op één

Het coronavirus heeft ons allen in zin greep. Gezondheid komt in deze moeilijke tijden op de eerste plaats”, Ondanks deze onzekere tijden denken we vooral in mogelijkheden om iedereen van de lekkerste koffie te voorzien.  Zo zijn we onlangs een actie gestart om onderzoek naar het coronavirus te ondersteunen.”

Je kan nu namelijk twee kilo kwaliteit koffie met uniek opbergblik bestellen voor € 49,- inclusief verzending.

Per verkocht pakket wordt er vijf euro gedoneerd aan het Radboud Fonds ter ondersteuning van onderzoek, medicatie en betere bescherming. Want elkaar helpen is juist nu belangrijk! Het pakket is speciaal ontwikkeld voor de liefhebber van kwaliteit koffie: de thuiswerker of voor collega’s op kantoor. Ook leuk om cadeau te geven of te delen in deze moeilijke tijden.

Steun

Het coronavirus heeft ons allen in z’n greep. Onderzoekers in het Radboud UMC werken de klok rond om het coronavirus te onderzoeken en zo betere bescherming en medicatie te ontwikkelen. Maar naast de gedupeerden, hebben ook veel bedrijven het zwaar.

Om de koffiesector in Nederland te ondersteunen zijn alle verpakkingen en processen verricht door Nederlandse bedrijven. Het initiatief en de melanges komen van Nici Koffie en Automaten uit Mill en Hattemerbroek en de koffie wordt langzaam geroosterd in de authentieke trommelbranders van Koffiebranderij Mocca d’Or uit Zwolle. Super lokaal dus!

Allemansvriend

De koffie in het pakket, genaamd ‘sterke koffie’ is een echt allemansvriend. ”De toegankelijke koffie is compleet van smaak met een volle, zachtromige afdronk. De nuances van druiven en lichte rietsuiker maken deze koffie erg bijzonder. De melange is samengesteld uit koffiesoorten die afkomstig zijn van verschillende landen in Zuid-Amerika zoals Guatemala, Costa Rica, Brazilië en Peru en geschikt voor alle koffievarianten”. Een bijzondere blend voor bijzondere tijden!

 

Wil je ook bijdragen aan onderzoek en innovatieve oplossingen? Klik dan hier om jouw pakket te bestellen.