NICI | We are hiring! – Servicetechnicus koffieautomaten
Een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van warme dranken voorzieningen . Door goed in te spelen op de wensen en behoeften van de klant, dit in combinatie met onze kennis en service op maat, resulteert dit in een zorgeloze koffievoorziening. Overal waar koffie gedronken wordt, kunnen wij u van dienst zijn.
942
post-template-default,single,single-post,postid-942,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

We are hiring! – Servicetechnicus koffieautomaten

23 jun We are hiring! – Servicetechnicus koffieautomaten

Nici Koffie en Automaten verzorgt totaalconcepten op het gebied van warme drankenvoorzieningen binnen bedrijven, verenigingen, horeca en particulieren. Kortom overal waar koffie gedronken wordt kunnen wij van dienst zijn!

Onze corebusiness bestaat uit het leveren en onderhouden van koffieautomaten, espressomachines en andere vendingmachines. Het leveren van koffie, thee, melk, cacao en andere aanverwante artikelen. Maar ook het verlenen van service op de voorzieningen, 24 uur per dag 7 dagen per week.

Behalve dat we goed zijn met koffie beschikken we over een enthousiast en gemotiveerd team. Het bedrijf is gevestigd in Mill en bedient vanuit daar de nationale markt als een deel van Duitsland en Belgie.

Wij zijn op zoek naar een:

 

Servicetechnicus koffieautomaten

 

Wat je gaat doen

Nici Koffie en Automaten heeft een uitdagende technische vacature voor een Servicetechnicus koffieautomaten in de regio Oost- Brabant, Zuid Gelderland en Noord Limburg. In deze uitdagende rol vervul je een buitendienstfunctie waarin je veelal werkt op locatie bij de klant. Nici Koffie en Automaten is een bedrijf wat al jaren succesvol (koffie)automaten verkoopt, onderhoud en repareert naast het leveren van koffie en aanverwante artikelen. Vanwege een aanhoudende groei is de organisatie klaar voor een nieuwe collega; iemand die binnen een hecht team de functie van servicetechnicus gaat vertolken.

Hoe ga je dat doen

 • Voordat je aan de slag gaat wordt je intern getraind in het binnen het bedrijf, zodat je goed voorbereid aan de slag gaat.
  • Je werkzaamheden vinden (veelal) plaats bij de klanten op locatie.
  • Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, plaatsen, installeren en onderhouden van de automaten van de klant.
  • Storingen worden door jou geanalyseerd en vakkundig verholpen.
  • Je verzorgt deze werkzaamheden voor klanten in de regio Oost- Brabant, Zuid Gelderland en Noord Limburg.

Wat wij van jou vragen

 • Je hebt succesvol een technische opleiding afgerond
  • Je komt uit de directe omgeving van Mill (wonende binnen een straal van +/- 25 kilometer)
  • Je hebt ervaring binnen de techniek.
  • Ervaring in een technische buitendienstfunctie is een pré.
  • Je hebt uitstekend ontwikkelde commerciële en communicatieve vaardigheden.
  • Je bent representatief en gedreven.
  • Je bent klant- en servicegericht, verantwoordelijk en flexibel.
  • Je hebt een rijbewijs B.

 

Wij bieden

Je gaat aan de slag binnen een dynamisch bedrijf voor 36 uur per week en om de 4 weken oproepdienst.

Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en je hebt uitzicht op een vast dienstverband. Er wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van jou en je collega’s. Jouw salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring in overleg). Je krijgt een technische functie met veel afwisseling, zelfstandigheid en prima secundaire arbeidsvoorwaarden!

Aan het werk!

Zou jij graag bij ons aan het werk willen en aan de slag gaan in de koffie? Mail dan jou motivatie en CV naar randy@nicikoffie.nl Heb je nog wat vragen bel dan even met Randy van Tienen: 0485-453828